Kezdőlap » 4-5 napos Róma Debrecenből 68.795 Ft/fő-től repülővel szállással reggelivel

4-5 napos Róma Debrecenből 68.795 Ft/fő-től repülővel szállással reggelivel

Több olcsó időpont

Repülőjegy + szállás reggelivel = 68.795 Ft/fő-től

- Repülőjegy -

Retúr repülőjegy Debrecenből
Rómába (Olaszország)

  2024. augusztus 27-31

  Jó értékelésű szállás reggelivel:

  Az árak a megosztás pillanatában érvényesek, mivel az olcsó repülőjegyekből csak minimális darab áll rendelkezésre egy adott időpontra. A légitársaságok a szabad helyek függvényében módosíthatják áraikat. A repülőjegy ára a legalacsonyabb kategóriára vonatkozik és tartalmaz 1 ingyenesen felvihető kisméretű kézitáskát/hátizsákot. További részletek a légitársaság weboldalán.

A foglalás előtt mindenképp tájékozódj, hogy megfelel-e az igényeidnek az ajánlott szállás, vagy válogass a magasabb kategóriájú szállások közül.

- Látnivalók, programok -

 Készítettünk egy kisebb összefoglalót az ismert és kevésbé ismert látnivalókról, különböző típusú programokról és toplistás élményekről..

Figyelem!

Az itt megadott repülőjegy- és szállásárak az adott bejegyzés időpontjában érvényesek, a légitársaságok és a szálláskereső oldalak a telítettség függvényében módosíthatják áraikat. Ha később olvasod ezt a bejegyzést, előfordulhat, hogy az árak már emelkedtek. Ne csüggedj, nézd meg a legfrissebb utazási tippjeinket, vagy újdonságokért nézz vissza később. Ha elsőként szeretnél értesülni új olcsó utazási tippekről, kapcsold be a böngésző értesítést a weboldal jobb első sarkában!

Mi nem utazási iroda vagyunk, ezért mi nem tudunk a foglalásban segíteni! A repülőjegyet és szállást egyénileg tudjátok foglalni a fenti leírásban található linkeken keresztül. Mi csak ötleteket adunk, hogy lehet olcsón kihozni egy nyaralást, tippeket adunk milyen látnivalókat és nevezetességeket érdemes felkeresni és hogy tudod a legtöbbet kihozni az utazásodból.