Kezdőlap » Olaszország

Olaszország

Fapados légitársaságokkal több olaszolországi városba és nyaralóhelyre is eljuthatunk közvetlenül Budapestről:

Szicília látnivalók

Catania:
Egyedi város a Szicíliai szigeten, mely a Vezúv által ihletett építészeti stílusáról ismert. Élvezd a bazilikák és a piacok hangulatát, és ne felejtsd el megkóstolni a helyi süteményeket és halételeket.

Palermo:
Egzotikus város a Szicíliai szigeten, mely az arab, normann és barokk stílusok keveredéséből született. Fedezd fel a lenyűgöző műemlékeket, élvezd a helyi ételeket és tapasztald meg a szicíliai élet ritmusát

Palermo látnivalók - programok - nyaralóhelyek

Szardínia Alghero:
Gyönyörű tengerpartok és festői kikötő vár, ahol a történelmi belváros szűk utcáin sétálva felfedezheted a középkori hangulatot és élvezheted az ízletes sardíniai konyhát.
Szardínia programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Szardínia Cagliari:
Mesés tengerparti város, mely gazdag történelmi örökséggel és lenyűgöző kilátással büszkélkedhet. Fedezd fel a katedrálisokat, sétálj a kikötőben és élvezd a szicíliai ételek ízeit.
Cagliari programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Bari:
Élénk város, mely a hagyomány és a modern életstílus találkozásának helyszíne. Fedezd fel a barokk stílusú épületeket, élvezd a tenger gyümölcseit és tapasztald meg az olasz déli vendégszeretetet.
Bari programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Bologna:
Az olasz gasztronómia és kultúra központja, ahol a gazdag történelem és a fiatalos vibrálás találkozik. Kóstold meg a híres bolognai spagettit, sétálj az óváros kanyargós utcáin és csodáld meg a középkori műemlékeket.
Bologna programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Milánó Bergamo/Malpensa:
Divat és dizájn fővárosa, ahol a múlt és a jelen harmonikus egységet alkotnak. Vásárolj luxuscikkeket a Világ legjobb üzleteiben, látogass el a Milánói dómhoz és élvezd a város vibráló éjszakai életét.
Bergamo programok, látnivalók
Bővebben

Nápoly:
Élénk város a Nápolyi-öböl partján, mely lenyűgöző panorámával és gazdag kulturális örökséggel büszkélkedhet. Kóstold meg a világhírű pizza nápoletanát, látogass el a régészeti lelőhelyekre és sétálj az óváros szűk utcáin.
Nápoly programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Pisa:
Az egész világon híres ferde torony városa, mely mellett számos más látnivaló is várja a látogatókat. Csodáld meg a katedrálist, sétálj a középkori utcákon és élvezd az életet a toszkán vidéken.
Pisa programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Rimini:
Gyönyörű tengerparti üdülőhely, mely a régi római időktől napjainkig vonzza a látogatókat. Élvezd a homokos strandokat, fedezd fel a középkori várat és élvezd az olasz Riviéra hangulatát.
Rimini programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Róma:
Az örök város, mely a történelem, művészet és kultúra egyik legfontosabb központja. Látogass el a Colosseumhoz, a Vatikánba és élvezd az ízletes olasz ételeket egy hangulatos trattóriában.
Róma programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Trieszt:
Egyedi város az Adriai-tenger partján, mely olasz és osztrák hatásokat ötvöz. Fedezd fel a középkori várat, sétálj a tengerparti sétányon és élvezd az elegáns kávéházak hangulatát.
Trieszt programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Velence:
A romantika és a varázslat városa, melyet a víz és a gondolák tesznek egyedivé. Fedezd fel a Velencei lagúnát, látogass el a Szent Márk térre és élvezd a helyi borokat és süteményeket.
Velence programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Lido di Jesolo:
Olaszországi tengerparti városka, változatos és izgalmas lehetőségeket kínál az utazóknak. Velencétől kb 1 óra távolságra található.
Lido di Jesolo programok, strandok
Bővebben

Minden úti cél különleges élményeket kínál, és az olasz kultúra, gasztronómia és történelem sokszínűségét tükrözi.