Kezdőlap » Spanyolország

Spanyolország

Fapados légitársaságokkal több spanyolországi városba és nyaralóhelyre is eljuthatunk közvetlenül Budapestről:

Alicante:
Érdemes ide utazni, hogy felfedezd a csodálatos mediterrán életstílust, gyönyörű tengerpartokat és a híres spanyol gasztronómiát, valamint megtapasztald az évszázadok óta fennmaradt történelmi hangulatot.
Alicante programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Barcelona:
A katalán főváros tele van lenyűgöző művészettel, kulturális élményekkel és élénk éjszakai élettel. Fedezd fel Gaudí lenyűgöző építészeti csodáit és élvezd a tengerparti hangulatot.
Barcelona programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Gran Canaria:
A Kanári-szigetek gyöngyszeme, ahol varázslatos strandok, vulkáni tájak és hihetetlen természeti csodák várnak rád. Itt mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódást, legyen szó aktív kalandokról vagy pihentető napokról a tengerparton.
Gran Canaria programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Lanzarote:
A fekete homokos strandok és a lenyűgöző vulkáni táj különleges élményt nyújtanak az ide látogatóknak. Fedezd fel César Manrique művészetét és élvezd a nyugalmat és a harmóniát ezen a varázslatos szigeten.
Lanzarote programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Tenerife:
A Kanári-szigetek legnagyobb és legváltozatosabb szigete, ahol a vulkáni hegyek és a trópusi erdők találkoznak a tengerparti paradicsommal. Élvezd a bájos kisvárosokat, fedezd fel a Teide Nemzeti Parkot, és merülj el a sziget éjszakai életében.
Tenerife programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Madrid:
Spanyolország pulzáló fővárosa, ahol a művészet, a kultúra és a gasztronómia találkozik. Sétálj az El Retiro parkban, látogasd meg a világhírű múzeumokat, és élvezd az autentikus spanyol ételeket és italokat.
Madrid programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Malaga:
A Costa del Sol gyöngyszeme, ahol a történelem és a modernség összetalálkozik. Fedezd fel Picasso szülővárosát, élvezd a napfényt a tengerparton, és kóstold meg a friss tenger gyümölcseit a helyi piacokon.
Malaga programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Palma de Mallorca:
Mallorca fővárosa varázslatos városképpel, lenyűgöző kulturális örökséggel és mesés strandokkal várja az ide látogatókat. Sétálj az óváros keskeny utcáin, látogasd meg a katedrálist, és élvezd a tengerparti életet a gyönyörű öblökben.
Mallorca programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Sevilla:
Az andalúziai gyöngyszem, ahol a spanyol hagyományok és a szenvedélyes flamenco összeolvad. Csodáld meg a Giralda tornyát, sétálj az Alcázar kertjeiben, és kóstold meg a tapaszokat az óvárosban található bárokban.
Sevilla programok, nyaralóhelyek
Bővebben

Valencia:
Az érzékek városa, ahol a modern építészet, a hagyományos kultúra és a lenyűgöző tengerpart találkozik. Fedezd fel a Ciudad de las Artes y las Ciencias lenyűgöző épületeit, sétálj a régi városban, és kóstold meg a híres paellát.
Valencia programok, nyaralóhelyek
Bővebben