Kezdőlap » Rólunk

Rólunk

Az olcso-utazas.hu egy blog, amely online utazási információkat; utazási tippeket és ajánlásokat jelenít meg, valamint légitársaságok weboldalára és szálláskereső oldalakra irányít át, ahol mindenki egyénileg tudja lefoglalni repülőjegyét vagy szállását.

Azért hoztuk létre az olcso-utazas.hu weboldalt, hogy ötleteket adjunk, hogy lehet olcsón kihozni egy nyaralást, tippeket adjunk milyen látnivalókat és nevezetességeket érdemes felkeresni és hogy tudod olcsón a legtöbbet kihozni az utazásodból.

Kérdések és válaszok:

A foglalás minden esetben egyénileg történik! Mi nem utazási iroda vagyunk, ezért a foglalásban nem tudunk segíteni! Ezt a leírásban található repülőjegy és szállás résznél a képek alatt található linkekre kattintva, a légitársaság és a szálláskereső weboldalán tudod közvetlenül megtenni!

Az árak a megosztás pillanatában érvényesek, mivel az olcsó repülőjegyekből csak minimális darab áll rendelkezésre egy adott időpontra. A légitársaságok a szabad helyek függvényében módosíthatják áraikat.

A repülőjegy ára a legalacsonyabb kategóriára vonatkozik és tartalmaz 1 ingyenesen felvihető kisméretű kézitáskát/hátizsákot. További részletek a légitársaság weboldalán.

A foglalás előtt mindenképp tájékozódj, hogy megfelel-e az igényeidnek az ajánlott szállás, vagy válogass a magasabb kategóriájú szállások közül.

Ha elsőként szeretnél értesülni új olcsó utazási tippekről, kapcsold be a böngésző értesítést a weboldal jobb első sarkában! Így a böngésződ jelezni fogja, ha új utazási tippet töltöttünk fel a weboldalra, és akár elsőként lecsaphatsz rá. Ha megtaláltad a kiszemelt utazást, az értesítőt bármikor kikapcsolhatod.

Repülőjegy foglalással vagy panasszal kapcsolatban az adott légitársaság tud segíteni, illetve a szállásfoglalással kapcsolatban a szálláskereső oldal ügyfélszolata.