Kezdőlap » Egy hetes olcsó Mykonos nyaralás 97.350 Ft júliusban repülővel szállással

Egy hetes olcsó Mykonos nyaralás 97.350 Ft júliusban repülővel szállással

Repülőjegy + szállás = 97.350 Ft/fő-től

- Repülőjegy -

Retúr repülőjegy Budapestről
Mykonos (Görögország)

  2024. július 8-15.

Olcsó, jó értékelésű szállás:

  Az árak a megosztás pillanatában érvényesek, mivel az olcsó repülőjegyekből csak minimális darab áll rendelkezésre egy adott időpontra. A légitársaságok a szabad helyek függvényében módosíthatják áraikat.
A repülőjegy ára a legalacsonyabb kategóriára vonatkozik és tartalmaz 1 ingyenesen felvihető kisméretű kézitáskát/hátizsákot. További részletek a légitársaság weboldalán.

A foglalás előtt mindenképp tájékozódj, hogy megfelel-e az igényeidnek az ajánlott szállás, vagy válogass a magasabb kategóriájú szállások közül.

- Látnivalók, programok -

 Készítettünk egy kisebb összefoglalót az ismert és kevésbé ismert látnivalókról, csodás természeti szépségekről, különböző típusú programokról és toplistás élményekről..

Figyelem!

Az itt megadott repülőjegy- és szállásárak az adott bejegyzés időpontjában érvényesek, a légitársaságok és a szálláskereső oldalak a telítettség függvényében módosíthatják áraikat. Ha később olvasod ezt a bejegyzést, előfordulhat, hogy az árak már emelkedtek. Ne csüggedj, nézd meg a legfrissebb utazási tippjeinket, vagy újdonságokért nézz vissza később.
Ha elsőként szeretnél értesülni új olcsó utazási tippekről, kapcsold be a böngésző értesítést a weboldal jobb első sarkában!

Mi nem utazási iroda vagyunk, ezért mi nem tudunk a foglalásban segíteni! A repülőjegyet és szállást egyénileg tudjátok foglalni a fenti leírásban található linkeken keresztül.
Mi csak ötleteket adunk, hogy lehet olcsón kihozni egy nyaralást, tippeket adunk milyen látnivalókat és nevezetességeket érdemes felkeresni és hogy tudod a legtöbbet kihozni az utazásodból.