Kezdőlap » 1 napos utazás Rómába júliusban 18.693 Ft/fő repülővel

1 napos utazás Rómába júliusban 18.693 Ft/fő repülővel

- Repülőjegy -

Retúr repülőjegy Budapestről
Rómába (Olaszország)

  2024. július 9
Budapest ⇆ Róma Ciampino

  2024. július 3
Budapest ⇆ Róma Ciampino

  2024. július 10
Budapest ⇆ Róma Ciampino

  2024. július 17
Budapest ⇆ Róma Ciampino

  2024. július 20
Budapest ⇆ Róma Ciampino

 Az árak a megosztás pillanatában érvényesek, mivel az olcsó repülőjegyekből csak minimális darab áll rendelkezésre egy adott időpontra. A légitársaságok a szabad helyek függvényében módosíthatják áraikat. A repülőjegy ára a legalacsonyabb kategóriára vonatkozik és tartalmaz 1 ingyenesen felvihető kisméretű kézitáskát/hátizsákot. További részletek a légitársaság weboldalán.

- Látnivalók, programok -

 Készítettünk egy kisebb összefoglalót az ismert és kevésbé ismert látnivalókról,  különböző típusú programokról és toplistás élményekről..

Figyelem!
Az árak a megosztás pillanatában érvényesek
Az itt megadott repülőjegy- és szállásárak az adott bejegyzés időpontjában érvényesek, a légitársaságok és a szálláskereső oldalak a telítettség függvényében módosíthatják áraikat. Ha később olvasod ezt a bejegyzést, előfordulhat, hogy az árak már emelkedtek. Ne csüggedj, nézd meg a legfrissebb utazási tippjeinket, vagy újdonságokért nézz vissza később. 

Mi nem utazási iroda vagyunk, ezért itt nem tudtok repülőjegyet sem szállást foglalni, ezt a fenti leírásban található linkeken, a légitársaság és a szálláskereső weboldalán tudjátok közvetlenül megtenni!
Mi csak ötleteket adunk, hogy lehet olcsón kihozni egy nyaralást, tippeket adunk milyen látnivalókat és nevezetességeket érdemes felkeresni és hogy tudod a legtöbbet kihozni az utazásodból.