Kezdőlap » Róma 6 napos nyaralás 126.943 Ft/fő repülővel szállással, reggelivel 2024 júniusban

Róma 6 napos nyaralás 126.943 Ft/fő repülővel szállással, reggelivel 2024 júniusban

- Repülőjegy -

Retúr repülőjegy Budapestről
Rómába (Olaszország)

  2024.06.29 – 07.04
Budapest ⇆ Róma Ciampino 17.430 Ft.

 A repülőjegy ára a legalacsonyabb kategóriára vonatkozik és tartalmaz 1 ingyenesen felvihető kisméretű kézitáskát/hátizsákot. További részletek a légitársaság weboldalán.

- Szállás -

Tengerpart közeli (100m) szállás reggelivel (B&B Rifugio San Francesco) a teljes időszakra 2 fő részére 219.025 Ft-tól, vagyis 109.512 Ft/fő.

Szállás Rómában 75.900 Ft/fő-től

 Szállás tippünk minden esetben a legolcsóbb szálláskategóriára vonatkozik (2 ágyas szoba, saját fürdőszobával). A foglalás előtt mindenképp tájékozódj, hogy megfelel-e az igényeidnek az ajánlott szállás, vagy válogass a magasabb kategóriájú szállások közül.

- Látnivalók, programok -

 Készítettünk egy kisebb összefoglalót az ismert és kevésbé ismert látnivalókról, közeli nyaralóhelyekről és strandokról, különböző típusú programokról és toplistás élményekről..

Figyelem!
Az árak a megosztás pillanatában érvényesek
Az itt megadott repülőjegy- és szállásárak az adott bejegyzés időpontjában érvényesek, a légitársaságok és a szálláskereső oldalak a telítettség függvényében módosíthatják áraikat. Ha később olvasod ezt a bejegyzést, előfordulhat, hogy az árak már emelkedtek. Ne csüggedj, nézd meg a legfrissebb utazási tippjeinket, vagy újdonságokért nézz vissza később. 

Mi nem utazási iroda vagyunk, ezért itt nem tudtok repülőjegyet sem szállást foglalni, ezt a fenti leírásban található linkeken, a légitársaság és a szálláskereső weboldalán tudjátok közvetlenül megtenni!
Mi csak ötleteket adunk, hogy lehet olcsón kihozni egy nyaralást, tippeket adunk milyen látnivalókat és nevezetességeket érdemes felkeresni és hogy tudod a legtöbbet kihozni az utazásodból.